s

Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam.

732/21 Second Street, Manchester,
King Street, Kingston United Kingdom

(65)323-678-567
(65)323-678-568
info@photographytheme.com

Pi Fb In Fl

Küldetésünk

Vállalkozásunk kiemelt feladata a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jelentős események fotódokumentálása. Az így elkészült képeket folyamatosan rendszerezzük, archiváljuk. A fotók 1250×834 -es méretben vízjelezve weboldalunkon a keletfoto.hu-n elérhető, letölthető. Célunk, hogy az évek során egy átfogó, rendszerezett archívum jöjjön létre minőségi, igényes fotókból a megye jelentős eseményeiről.

Részletek…, amit Ön lehet, hogy nem is vesz észre.  A mi dolgunk, hogy úgy mutassuk meg az eseményeket, láttassuk a történéseket, ahogy Ön talán nem látta. Megörökíteni a pillanatot… csapdába csalni és ott tartani az idők végezetéig, hogy majd egyszer, valamikor a már megfakult emlékeket újra éljék képeink által.

Miért minket válasszon?

Elsősorban az egyedi látásmódunk miatt – mindeközben megtartva a fotók dokumentum jellegét. Vagy épp a művészi kifejezés eszköztárát felhasználva egyedi kompozíciók létrehozása igényeknek megfelelően, úgy, hogy ne a technikai megoldás uralja a képet, mert hisszük, hogy egy-egy jó fotó az emberről kell szólnia és nem a technikáról. A giccs és a sablonosság távoli dolog, ha ilyet szeretne akkor nem jó helyen jár. A cipész sem egy kaptafára készíti a lábbelit – jó esetben. Számunkra minden egyes megbízás egy új kihívás, lehetőség a bizonyításra.

Megmutatni

Amit az ember lát, és ami valóban létezik a természeti világban, gyakran ellentmondásban van egymással. Az emberi szem nem képes igazi látásra, mert saját ember mivolta korlátozza; az ember látását elhomályosítja a megbánás, a vélemény, a hit. Ami a valós világban tapasztalható, megismerhetetlen a valós időben. A fényképezőgép objektívje az, amely igazi valójában megmutatja a világot.

Csapatmunka

Vannak csapatok, amelyek tagjai remekül kijönnek egymással, de a csapat mégsem jut sehová, mert ahhoz a jó hangulatnál többre lenne szükség. Mégpedig arra, hogy a közös célok elérése érdekében a megfelelő feladatokon dolgozzanak a megfelelő módon és a megfelelő időben. Teljesíteniük kell, és ehhez csapatmunkára van szükség.

Kihívás

Ha a hozzáállásunk jó, akkor semmilyen akadály nem túl magas, semmilyen völgy nem túl mély, semmilyen álom nem túl elrugaszkodott, és semmilyen kihívás nem túl nagy.